«День вступника. Відчуй КПІ!». Таку назву отримав захід, проведений в КПІ им. Ігоря Сікорського у перший день липня 2023 року. З 10 до 15 години усі охочі могли завітати на вулицю Політехнічну і «відчути КПІ». Майбутні вступники отримали змогу в безпосередньому спілкуванні зі студентами та викладачами дізнатися про напрями та особливості навчання в університеті, а також відкрити для себе ті можливості, які пропонує КПІ в позанавчальний час.

«У такому форматі ми проводимо профорієнтаційний захід уперше, – розповіла керівниця відділу професійної орієнтації – Центру розвитку кар’єри департаменту навчально-виховної роботи університету Наталія Пожарська, – це аналог Дня відкритих дверей, але певною мірою розширений. Тут не лише відбулися представлення факультетів та інститутів, а й були відкриті інтерактивно-спортивна і культурно-творча локації, розповідали про свою роботу працівники відділу соціально-психологічної роботи ДНВР, студентської соціальної служби. Діяла чат-альтанка, де вступники могли поспілкуватися зі студентами університету, а також було організовано лотерею і навіть квест. Для тих школярів, які побажали ознайомитися з кампусом КПІ, клуб екскурсоводів провів екскурсію».
День вступника викликав справжню зацікавленість – до кожної локації постійно підходили вступники, здебільшого з батьками, уважно слухали розповіді представників підрозділів, студентів. За словами Наталії Пожарської, організатори Дня вступника відчули потребу проведення цього заходу саме тепер, коли розпочинається активна фаза вступної кампанії. Вона також зазначила, що одна зі складових вдалого проведення заходу – це широка участь на всіх локаціях студентів.

Запрошуємо всіх бажаючих 1 липня на університетський захід «День вступника. Відчуй КПІ!».

Якщо Ви хочете познайомитися з КПІ ім. Ігоря Сікорського, долучитися до активностей та відчути університетську атмосферу, поспілкуватися напряму зі студентами, спробувати себе на різноманітних майстер-класах від факультетів, побачити які можливості пропонує КПІ ім. Ігоря Сікорського в позанавчальний час, запрошуємо відвідати унікальний захід «День вступника. Відчуй КПІ!».

В межах заходу будуть діяти наступні локації:

🏹 КПІ-Expo – представлення факультетів/інститутів, розробок наукових та інженерних гуртків і не тільки;

🏹 Інтерактивно-спортивна локація - проведення настільних ігор та спортивних змагань тощо;

🏹 Культурно-творча локація – представлення студентських творчих колективів університету;

🏹 Чат-альтанка – спілкування гостей із студентами університету на актуальні для вступників теми («Мій мотиваційний», «Що для тебе в пріоритеті?», «Я студент-технарь?»);

🏹 Лотерея «Київський Гоґвортс» та квест.

Пориньте разом із студентами в атмосферу КПІ та проведіть вихідні з користю для себе! Приходьте самі та приводьте своїх друзів!!!

Чекаємо Вас 1 липня з 10.00 до 15.00!

Корисні посилання

📢 Вступник на сайті | фейсбук | інстаграм | телеграм

🎥 Плейлист YouTube | календар вступника | каталог вступника бакалавр

💭 З питаннями сюди або в телеграм-чат

карта-схема КПІ
Дата події