19 квітня в Центрі фізичного виховання та спорту КПІ ім. Ігоря  Сікорського відбувся фінальний матч розіграшу Кубка м. Києва з футзалу серед студентських команд ВНЗ, у якому зустрілися чемпіон та віце-чемпіон вищої ліги – команда Національного педагогічного університету ім. М.П.Драгоманова та "Політехнік" Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського".

За звання володаря Кубка столиці з футзалу цього року боролися кращі шістнадцять університетських команд. У напруженій боротьбі, що тривала на футзальному майданчику до останніх секунд зустрічі, перемогу здобули гравці "Політехніка" з рахунком 2:0.

Президент Футбольної асоціації студентів м. Києва Вадим Місюра після гри подякував уболівальникам, які створили фантастичну атмосферу на трибунах: "Нам вдалося об'єднати зусилля представників органів державної влади, керівництва вищих навчальних закладів, спортивної громадськості столиці та студентства для розвитку спорту серед молоді країни. В наш час дуже важливо приділяти багато уваги самореалізації та фізичній активності студентів, які обирають для себе здоровий спосіб життя".

Подія стала кульмінацією всього футзального сезону, в якому було проведено близько 150 матчів. Саме тому на святі були присутні понад тисячу представників студентства, керівництва вишів, спортивної громадськості столиці, органів державної влади та представники засобів масової інформації.

Офіційний партнер Футбольної асоціації студентів м. Києва (ФАСК) – TM Parimatch.

Партнери ФАСК – АБ "Укргазбанк", "Українська страхова група", Всеукраїнська футбольна асоціація студентів.

Генеральний інформаційний партнер – ХSPORT.

Інформаційний партнер – SPORT.UA.

Сергій Журавльов, ст. викл. кафедри фізичного виховання
На фото: Фіналісти Кубка Києва з футзалу команда НПУ ім. М.П. Драгоманова та Політехнік КПІ ім. Ігоря Сікорського

Фінал Кубку м. Києва з футзалу серед студентських команд ВНЗ

[19.04.2018 | 15:00] Не пропустіть фінал Кубку м. Києва з футзалу серед студентських команд ВНЗ!

19 квітня 2018 року відбудеться фінальний матч розіграшу Кубку міста Києва з футзалу серед студентських команд Вищих навчальних закладів, в якому зустрінуться збірні команди «Політехнік» (НТУУ "КПІ ім. І. Сікорського") та НПУ ім. М. Драгоманова, який почнеться о 15:00 в Центрі фізичного виховання та спорту НТУУ «КПІ ім. І. Сікорського» за адресою вул. Верхньоключова 1/26. Матч пройде під егідою Футбольної асоціації студентів міста Києва.

Розпочнеться спортивне свято з нагородження переможців і призерів XV Чемпіонату та Першості м. Києва з футзалу серед студентських команд ВНЗ. На заході будуть присутні представники керівних складів університетів, органів місцевої влади, засобів масової інформації, партнерів організаторів змагань та підтримка команд на трибунах у вигляді близько однієї тисячі вболівальників.

Також слідкуйте за трансляцією фінального матчу та нагородженням у прямому ефірі на телеканалі X-Sport, яка почнеться о 15:00.

Запрошуємо всіх вболівальників на кульмінаційну подію всього футзального сезону під егідою ФАСК.

Офіційний партнер ФАСК: TM Parimatch  
Партнери ФАСК: АБ "Укргазбанк", "Українська страхова група", ТОВ "Перша приватна броварня", ТОВ "Міленіум спорт", Всеукраїнська футбольна асоціація студентів.

Генеральний інформаційний партнер - ХSPORT.

Інформаційний партнер – SPORT.UA

Дата події