Нинішня весна  у студмістечку видалася веселою та творчою, порадувала цікавими різноманітними заходами. 21 квітня відбувся конкурс авторської пісні. Цього разу він пройшов у відкритому форматі. Виконавці зібрали гостей на відкритому просторі й подарували свої музичні доробки – невигадливі та щирі. Учасники і гості ще раз переконалися, що в КПІ навчаються талановиті творчі особистості.

У травні традиційно пройшла популярна серед молоді спортивно-інтелектуальна гра "Лабіринт – Весна".  15–17 травня СОТ "Політехнік" прийняв понад  100 учасників туристичних змагань, які мірялися силами на туристичних трасах, квестах, нічних змаганнях по спортивному орієнтуванню та ін.

Короля й королеву обирали 14 травня в  найбільших гуртожитках НТУУ "КПІ" – №18 та №19. Захід "Корона на двох" проводиться вже 5 років поспіль, він здобув чимало шанувальників серед студентів з різних факультетів.  Це не черговий конкурс краси, а поєднання талантів, креативу та гарного настрою, що дарують глядачам конкурсанти.  Переможцями стали Олена Гожулян з ІФХ та Сергій Пронькін з ХТФ. Загалом у конкурсі взяли участь 12 студентів з ІХФ, ХТФ, ФБТ, ФММ, ФЕА.

27 травня студмістечко запрошує політехніків відвідати "Естафету здоров'я". Цього разу до КПІ завітають колеги з КНЕУ, НАУ, КНУБА, НМУ ім. Богомольця. Програмою передбачено низку соціальних, культурних, спортивних заходів. Також запрошуємо всіх небайдужих долучитися до благодійного забігу, який має на меті зібрати кошти для студентів і викладачів, що перебувають у зоні АТО, а також на придбання медичних засобів (кровоспинних джгутів).

Попереду ще багато нового і цікавого. Не проґавте.

Інф. студмістечка КПІ

Дата події