Четвертокурсник ВПІ з кафедри машин та агрегатів поліграфічного виробництва (МАПВ) Володимир Воробій – людина всебічно обдарована. Школу закінчив із золотою медаллю, брав активну участь у громадському житті школи, учасник і призер олімпіад, конкурсів, зокрема Малої академії наук, та художньої самодіяльності. З такою ґрунтовною підготовкою хлопець міг вибрати будь-який навчальний заклад. Та зупинився на НТУУ «КПІ», який є кращим вітчизняним ВНЗ, відомим якістю освіти та затребуваністю випускників.

Тож у серпні 2010 р. Володимир вступив до ВПІ на напрям підготовки «Машинобудування». За час навчання проявив себе активним і вдумливим студентом. Він відмінник, учасник 4 міжнародних та 2 всеукраїнських конференцій, автор 7 опублі­кованих наукових праць, брав участь у Всеукраїнських олімпіадах «Інженерна графіка» та «Теорія механізмів і машин». На даний момент займається дослідженням друкар­ського апарату рулонних флексографічних машин, що є складовою його бакалаврського дипломного проекту. Студент продовжує всебічно розвиватися. Зокрема, пройшов навчання на факультеті військової підготовки НТУУ «КПІ».

За успіхи в навчанні, дослідницьку діяльність та громадську активність Володимира Воробія удостоєно стипендії ректора НТУУ «КПІ» й іменної стипендії депутата Д.Й.Андрієвського.

Та є у Володимира ще одна грань таланту, за яку його люблять дівчата, поважають колеги та цінять фахівці. Свого часу він закінчив школу мистецтв за фахом «саксофон» і не полишив свого захоплення. Його знають як учасника оркестру Київської дитячої музичної школи №7 ім. І.Н.Шамо, як музикант він брав участь у багатьох українських та міжнародних конкурсах у складі тріо TenorSiesta. Був учасником гурту «VoKoVo», «Проти Ночі» та проекту Радіо КПІ «Агенція щастя». Виступав у київських клубах: «Арт-клуб 44», «Prime», «Bionica» та ін. Активний учасник студентської самодіяльності ВПІ 2010–2013 рр. У вільний час займається фотографією, знімає відео, пише вірші.

Тож побажаємо талановитому студентові не зупинятися на досягнутому і радувати колег та друзів новими творчими злетами.

                          

Ю.О. Шостачук, к.т.н., завідувач кафедри МАПВ