На День Святого Миколая малеча очікує подарунків. Дорослі ж цього дня мають можливість зробити диво, яке порадує дітей та зробить їхнє життя цікавішим.

21 грудня 2013 року члени громадського формування з охорони громадського порядку НТУУ «КПІ» спільно з українською письменницею Уляною Письменною здійснили присвячену Дню Святого Миколая благодійну поїздку до Білоцерківського дитячого будинку-інтернату.

Діти зустріли гостей з радістю. Малюки привітно віталися і, як дорослі, тиснули їм руки. Представники адміністрації  показали дитячий будинок і розповіли про те, як живуть і вчаться його вихованці. Потім керівник громадського формування з охорони громадського порядку НТУУ «КПІ» Вадим Кондратюк і дружинники університету вручили дітям солодкі подарунки. Крім того, члени ГФОГП передали дитячому будинку пральні порошки, лікарські засоби, памперси, дитячий одяг, іграшки, книжки і канцелярське приладдя майже на 10 тисяч гривень. Варто зауважити, що кошти на всі ці гостинці вони зібрали самі. Письменниця Уляна Кондратюк подарувала  кожній групі свою книжку «Малючок та його друзі».

Дві години перебування в дитячому будинку спливли непомітно. Атмосфера зустрічі з дітьми і їх радість зворушила кожного її учасника. Насамкінець представники адміністрації дитячого закладу щиро подякували усьому колективу НТУУ «КПІ» за допомогу і увагу до їх проблем. Члени громадського формування з охорони громадського порядку НТУУ «КПІ» планують і в подальшому підтримувати цей дитячий будинок.

Ярослав Демчик, заступник начальника штабу ГФОГП НТУУ «КПІ»

Дата події