Зустріч з послом Китаю

20 листопада 2013 року в Посольстві Китайської Народної Республіки в Україні відбулася зустріч Надзвичайного і Повноважного Посла Китайської Народної Республіки в Україні Чжан Сіюня з проректором, директором Українсько-Китайського центру НТУУ "КПІ" проф.

Нові можливості від "Еразмус плюс"

Майже два роки тому стало відомо, що освітні програми Європейської комісії змінять своє обличчя. І ось, 19 листопада 2013 року Європейський парламент ухвалив нову програму Європейського Союзу в галузі освіти, професійної підготовки, розвитку молоді та спорту.

Мініцький Анатолій В’ячеславович - фахівець з новітніх технологій

Молоді науковці Київської політехніки впевнено заявляють про себе: досліджують непізнане та використовують результати експериментів на практиці. Найкращі розробки отримують визнання, їх авторів відмічають преміями та грантами.

Гордість факультету Наталія Пересипкіна

Є в КПІ факультет, де навчають найперспективнішої професії ХХІ століття – біотехнології. Наталія Пересипкіна – студентка 6-го курсу цього факультету, іменний стипендіат Верховної Ради України.

Олімпіада з інженерної графіки 2013

5 і 20 грудня 2013 року на кафедрі нарисної геометрії, інженерної  та комп'ютерної графіки фізико-математичного факультету відбулася загальноуніверситетська студентська олімпіада з дисципліни "Інженерна графіка", у якій взяли участь 279 студентів з 16 факультетів та інститутів університе