Фінішував щорічний огляд-конкурс з охорони праці в структурних підрозділах НТУУ "КПІ". 14 грудня в залі засідань Вченої ради було оголошено його підсумки, а переможців нагороджено грошовими преміями, грамотами і подяками. Призові місця розподілилися таким чином: перше – ВПІ та РТФ, друге – ХТФ та ФЕЛ, третє – ММІФ та ФСП.

Було відзначено, що в 2011 році, об'єднавши зусилля, адміністрація та профком університету, відділ охорони праці та керівники, відповідальні особи за стан охорони праці структурних підрозділів спільно з головами профбюро вирішували складні, але такі необхідні питання створення безпечних умов праці під час навчального процесу.

У заключному виступі проректор з адміністративно-господарської роботи М.В.Печеник відзначив активність та великий обсяг роботи, виконаний протягом року, різноманітність проблем з охорони праці та наполегливість у їх вирішенні. Він наголосив, що в університеті над створенням безпечних умов праці трудиться команда фахівців-однодумців. Це дало гарні результати: у поточному році відсутні випадки виробничого травматизму та на 30 відсотків зменшився травматизм у невиробничій сфері. На завершення проректор побажав усім присутнім успіхів та натхнення у благородній справі збереження здоров'я і працездатності людей.

У засіданні також взяли участь представник Солом'янської РДА О.В.Римар-Щербина та заступник голови Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України О.М.Трофименко.

Інф. відділу охорони праці

Дата події