🚀 Нова акселераційна програма

Київська міська державна адміністрація у співпраці з Klitschko Foundation, КПІ імені Ігоря Сікорського та Інноваційним холдингом Sikorsky Challenge започаткували акселераційну програму «Стійке місто».

Медичні спецавтомобілі з Бельгії для ЗСУ

14 медичних спецавтомобілів відправились евакуювати та рятувати життя військових на найгарячіші напрямки фронту. Джипи, пікапи й швидкі з необхідним медичним обладнанням поїхали до різних військових підрозділів: полку «Азов» , українських прикордонників, Нацгвардії та спецслужб.

КПІ взяв участь у міжнародній конференції «Антикорупційна освіта: міжнародний досвід і перспективи розвитку в Казахстані»

Уповноважена особа з питань запобігання та виявлення корупції, доцент кафедри теорії та практики управління Яна Цимбаленко поділилася досвідом підвищення антикорупційної обізнаності серед молоді й запровадження відповідних освітніх заходів у КПІ та представила впроваджену в освітню програму першо

Міжнародна конференція «Антикорупційна освіта: міжнародний досвід і перспективи розвитку в Казахстані»

25 квітня 2024 року Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» взяв участь у міжнародній конференції «Антикорупційна освіта: міжнародний досвід і перспективи розвитку в Казахстані»

Sikorsky Energy Innovation Hub у КПІ

Київські політехніки долатимуть наслідки ракетних ударів росіян по українській енергетиці.

Тренінг на тему «Конфлікт інтересів» kpi

19 квітня 2024 року у рамках навчальних заходів з антикорупційної тематики з метою реалізації Антикорупційної програми КПІ ім. Ігоря Сікорського і формування нульової толерантності до проявів корупції, відбувся перший міні-тренінг на тему «Конфлікт інтересів».

Підписка на