11 квітня в КПІ ім. Ігоря Сікорського відбулася Конференція трудового колективу університету. Як повідомив на її початку голова Профкому КПІ ім. Ігоря Сікорського Михайло Безуглий, для участі в Конференції було обрано 780 делегатів, з них науково-педагогічних, наукових і педагогічних працівників 590 осіб, 70 делегатів від інших категорій працівників і 120 від здобувачів вищої освіти.

На момент початку засідання зареєструвалося 637 делегатів при кворумі у 520 осіб. Головував на засіданні помічник-радник ректора університету академік НАН України Юрій Якименко.

«Трансформація освітнього процесу відповідно до викликів воєнного часу — головне завдання для Київської політехніки», — наголосив Михайло Згуровський.

На Конференції було розглянуто звіти ректора, голови Профкому університету і голови Профкому студентів про роботу за період з квітня 2023 р. по квітень 2024 р. та виконання Колективного договору.

Учасники Конференції затвердили звіти ректора університету Михайла Згуровського, голови Профспілкового комітету університету Михайла Безуглого та голови Профспілкового комітету студентів університету Ігоря Степанюка, схвалили роботу ректора за звітний період і визнали її задовільною, визнали, що Колективний договір КПІ ім. Ігоря Сікорського за період з квітня 2023 року по квітень 2024 року виконано та продовжили його на 1 рік. Крім того, було затверджено склади робочих комісій з перевірки виконання Колективного договору, з трудових спорів КПІ ім. Ігоря Сікорського та склад Ради трудового колективу з житлових та соціально-побутових питань університету.

Насамкінець учасники Конференції висловили ректорові університету Михайлові Згуровському щиру вдячність за його багаторічну, системну і надзвичайно плідну працю задля збереження та розвитку КПІ в найважчі періоди його існування.

У минулому номері "Київського політехніка" було опубліковано доповідь на Конференцію ректора університету Михайла Згуровського. Пропонуємо також увазі читачів повний текст доповіді голови Профкому Михайла Безуглого про результати роботи та виконання Колективного договору КПІ ім. Ігоря Сікорського за період з квітня 2023 р. по квітень 2024 р.

Фото Сергія Нечая

Дата події