Студентові знайти омріяну роботу, а роботодавцеві — кваліфікованого спеціаліста в КПІ тепер легко. Адже у Київській політехніці почала працювати унікальна платформа з працевлаштування.

Потрапити на неї може кожен студент КПІ незалежно від курсу чи спеціальності. Для цього треба лише зареєструватися через Електронний кампус, створити персональний профіль і заповнити анкету зі своїми компетентностями.

https://ecampus.kpi.ua/

Проректор з навчальної роботи
«Ми рекомендуємо студентові заповнити спеціальну анкету, де важливо зазначити власні додаткові компетентності й рівень наявних знань. Можливо, студент знає певні програмні продукти чи володіє додатковими знаннями й навичками, здобутими поза університетом. Це може підвищити його шанси на вакансію, необхідну для кар’єрного просування», — зазначив проректор з навчальної роботи КПІ ім. Ігоря Сікорського Анатолій Мельниченко.

Анкета цілком і повністю задовольняє «апетити» міжнародних хедхантерів, адже в ній навіть є пункт про рівень емоційного інтелекту.

Кріейтори платформи запевняють, що перелік роботодавців удовольнить запити пошукачів усіх спеціальностей — від гуманітарних до технічних.

Дата події