Завершився заочний онлайн тур Всеукраїнської олімпіади з математики КПІ ім. Ігоря Сікорського, на яку зареєструвалося 410 абітурієнтів.

За підсумками проведеного туру, 302 учасника допущено до участі в очному турі, який відбудеться 25.03.2017 р. Результати заочного туру див. http://matan.kpi.ua/uk/vstup-olimpiada-results1-final.html

Лауреатам очного туру олімпіади при вступі до КПІ ім. Ігоря Сікорського нараховуватимуться до 20 балів до сертифікату ЗНО з математики (але не більше 200 балів). Дане положення діє на спеціальності, зазначені у Додатку 4 до Умов прийому до ВНЗ в 2017 році (http://pk.kpi.ua/wp-content/uploads/2016/12/umovy-dodatok-4.pdf).

Детальніше про олімпіаду, див. http://matan.kpi.ua/uk/vstup-olimpiada.html

З метою професійної орієнтації та залучення найкращих випускників шкіл України до вступу до Національного технічного університету України “Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського” наказом ректора оголошено проведення Всеукраїнської олімпіади з математики КПІ ім. Ігоря Сікорського.

Переможцям олімпіади нараховуватимуться додаткові бали до сертифікату зовнішнього незалежного оцінювання з математики (перелік спеціальностей, для яких діє це положення зазначено у Додатку 4 до Умов прийому до ВНЗ в 2017 році).

Олімпіада проходить у два тури:

  • 11.03.2017 р. - перший (заочний тур)
  • 25.03.2017 р. - другий (очний тур)

Для участі в заочному турі Олімпіаді необхідно до 09.03.2017 р. зареєструватись на сайті, вказавши прізвище, ім’я, по-батькові, назву навчального закладу, електронну адресу, контактний телефон. Тим, хто зареєструвався, на електронну адресу буде надіслано повідомлення з паролем, необхідним для он-лайн входу 11.03.2017 р. в комп’ютерну систему для виконання завдань заочного туру. Питання стосовно реєстрації (особливо у випадку, якщо не надходить повідомлення з паролем) необхідно надсилати на електронну адресу olimpiada2017@matan.kpi.ua.

Очний тур відбудеться в КПІ ім. Ігоря Сікорського. До участі в очному турі допускаються учасники, які набрали не менше 75% балів від максимуму у заочному турі. Запрошення прийняти участь в очному турі надсилаються на електронну адресу, вказану при реєстрації. Питання стосовно участі в очному турі (особливо у випадку, якщо не надходить повідомлення з запрошенням) необхідно надсилати на електронну адресу olimpiada2017@matan.kpi.ua.

Додаткові бали до сертифікату зовнішнього незалежного оцінювання з математики нараховуються тим учасникам Олімпіади, хто отримав не менше 90% балів від максимуму в очному турі.

Дата події