Конференція на ФМФ до 120-річчя КПІ ім. Ігоря Сікорського

Щовесни на кафедрі нарисної геометрії, інженерної та комп'ютерної графіки фізико-математичного факультету проходить конференція "Прикладна геометрія, дизайн, об'єкти інтелектуальної власності та інноваційна діяльність студентів та молодих учених".

Вода – найцінніший дарунок природи, якого залишається все менше

Стає вже доброю традицією щорічне проведення хімічного шоу "Відкрий для себе світ хімії" в рамках співпраці хіміко-технологічного факультету КПІ ім. Ігоря Сікорського і Київської Малої академії наук учнівської молоді.

Кафедрі телекомунікацій – 25 років

У травні в Інституті телекомунікаційних систем (ІТС)  відзначили  ювілейну дату – 25-річчя кафедри телекомунікацій (раніше – кафедра засобів телекомунікацій). Саме з неї почалася історія нинішнього ІТС, який було організовано в 2002 р.

Сергій Бардашевський - Стипендіат Президента України з ІХФ

Стипендіат Президента України п'ятикурсник ІХФ Сергій Бардашевський переконаний: якщо займатися тим, що дійсно подобається, результат і визнання прийдуть самі собою. "Звичайно, – зауважує він, – велику роль відіграє оточення.

Знайомство з Україною

На травневі свята Центр міжнародної освіти КПІ ім. Ігоря Сікорського організував для студентів-іноземців та слухачів підготовчого відділення екскурсію по Західній Україні.

Весняна школа за програмою "BEST" 2018

З 9  по 18 травня в нашому університеті було проведено студентський міжнародний освітній курс у межах Міжнародної весняної науково-освітньої школи за програмою європейської ради студентів "BEST" (Board of European Students of Technology).