З історії громадського транспорту Києва ХІХ – ХХ століть

25 квітня в Науково-технічній бібліотеці ім. Г.І.Денисенка відбулася вже третя зустріч у рамках циклу історичних студій "Think about it", які присвячені 120-річчю нашого університету. Цього разу мова йшла про громадський транспорт Києва ХІХ – початку ХХ ст.

Лекція про програми стажування в Японії

17 травня в Українсько-Японському центрі КПІ ім. Ігоря Сікорського пройшла лекція-роз'яснення про програми стажування Міністерства освіти та науки Японії для іноземних студентів на 2018 рік.

ІХ Всеукраїнська науково-практична конференція "Сучасні підходи до управління підприємством"

Щороку у квітні кафедра менеджменту факультету менеджменту та маркетингу КПІ ім. Ігоря Сікорського традиційно проводить науково-практичну конференцію "Сучасні підходи до управління підприємством", що збирає науковців і практиків для обміну знаннями і досвідом.

Киричок Андрій: правильно спілкуватися та керувати інформацією

Ми живемо у світі комунікації, адже до 70% часу людина витрачає на спілкування: пише, читає, говорить, слухає. Тільки комунікація забезпечує передачу інформації та ідей. Вона є процесом, який сприяє розвитку суспільства.

На засіданні Вченої ради: 14.05.2018

Було розглянуто питання про підсумки комплексного моніторингу якості підготовки фахівців у КПІ ім. Ігоря Сікорського (XXIII тур). Доповідала директор Інституту моніторингу якості освіти М.М.Перестюк.

Переможці фотоконкурсу "Таланти КПІ – 2018"

16 травня у виставковій залі корпусу №7 відбулося закриття ІІ частини мистецького конкурсу  "Таланти КПІ – 2018", на якому 45 учасників представили близько 180 робіт у жанрі фотографії та комп'ютерної графіки. У конкурсі, присвяченому 120-річчю КПІ ім.