Прилуцький Михайло Іванович – 60 років у КПІ

21 листопада 2016 р. Михайло Іванович Прилуцький – заступник завідувача кафедри фізико-хімічних основ технології металів, старший викладач – відсвяткував свій 80-річний ювілей. А незабаром виповнюється 60 років, як він переступив поріг Київського політехнічного інституту.

Сергію Георгійовичу Буніну – 80!

2 березня 2017 р. Сергію Георгійовичу Буніну, відомому вченому і великому радіоаматору, доктору технічних наук, професору, лауреату державних премій і просто чудовій людині виповнилося 80 років!

І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з теоретичної механіки 2017

28 лютого 2017 р. відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни "Теоретична механіка" серед студентів КПІ ім. Ігоря Сікорського.

В олімпіаді взяли участь 36 студентів, які представляли сім факультетів та інститутів: ФАКС, ММІ, ІХФ ФМФ, ФЕА, ФІОТ, ІЕЕ.

Скелелази завжди на висоті

Минув майже рік, як ми вітали нашу збірну зі скелелазіння з перемогою на Першості України серед ВНЗ (тоді команда стала призером з усіх видів скелелазіння). За цей рік  нашими студентами зроблено дуже багато.

Поетичні частування у бібліотеці

У перші весняні дні пробуджується не лише природа, але й змерзлі за зиму почуття людей. Хочеться романтики, добра, чогось такого, що не вимовиш простими словами, – тільки віршами. 4 березня вірші звучали у нашій бібліотеці, де проходило чергове засідання клубу "Поетичні частування".