Стипендіати ректора

У цьому семестрі відразу кільком студенткам Видавничо-поліграфічного інституту, що є осередком жіночності і краси в КПІ, було призначено іменну стипендію ректора.

На засіданні Вченої ради: 02.11.2015

Основним питанням порядку денного чергового засідання Вченої ради університету була інформація про підсумки прийому до аспірантури у 2015 році. Доповідав проректор з наукової роботи М.Ю.Ільченко.

Стипендія Президента України – першокурсникам

Відповідно до наказу МОН України від 15 жовтня 2015 року 15 студентів-першокурсників НТУУ "КПІ" протягом навчального року будуть отримувати стипендію Президента України від Малої академії наук України

Нові перемоги професора Бориса Ковальського

Професор кафедри історії ФСП НТУУ "КПІ", в минулому – багаторічний її завідувач, відомий український вчений і перший співголова Асоціації істориків вищої школи України Борис Павлович Ковальський нещодавно повернувся з ІІІ Європейських ігор ветеранів спорту, що проводилися у місті Ніцца  (Фра

100 років оновленої Варшавської політехніки

15 листопада в Польщі широко відзначатиметься сторічний ювілей оновленої Варшавської політехніки. До цієї дати Національний банк Республіки Польща навіть випустив ювілейні монети – золоту, номіналом у 200, і срібну – у 10 злотих.

Інноваційна опріснювальна установка від ІХФ

Чиста прісна вода на нашій планеті – найцінніший природний ресурс, запаси якого обмежені. Тому вчені усього світу приділяють багато уваги очищенню та раціональному використанню води. Не стоять осторонь наукового пошуку і Київські політехніки.

Фізико-технічному інституту – 20!

Ювілейному вечору Фізико-технічного інституту передувала низка майстер-класів для студентів від випускників  ФТІ "IPT family Forum" в залі засідань Вченої ради КПІ, серед них – телеміст з випускником ФТІ Єгором Анчишкіним.

Сушка під дощем

Подія, на яку очікували місцеві фотографи, мандрівники та інший зацікавлений люд, відбулася в КПІ 24 жовтня. Алеї навколо першого корпусу перегородили мотузками з прикріпленими фотографіями.

Дитячий відпочинок у Польщі

З 18 по 29 серпня 2015 року група дітей співробітників НТУУ "КПІ", віком від 10 до 14 років, відвідала столицю Польщі в рамках співпраці між профспілковими організаціями Київської та Варшавської політехнік. Це вже другий поспіль літній табір, що організовується для юних політехніків у Польщі.