Депутати Палати представників Парламенту Японії у КПІ

22 вересня 2015 року Українсько-Японський центр НТУУ "КПІ" відвідали депутати Палати представників Парламенту Японії, які входять до міжпарламентської Асоціації дружби "Україна-Японія", Моріяма Масахіто (Ліберально-демократична партія Японії), Тояма Кійохіко (партія "Нова Комейто"), Ідзумі Кенто

Підготовка фахівців за спеціальністю "Ресурсоенергоефективні технології"

23 вересня на базі Центру ресурсоефективного та чистого виробництва та Інституту післядипломної освіти НТУУ "КПІ" відбулася перша зустріч учасників перепідготовки військовослужбовців за курсом підготовки фахівців за спеціальністю "Ресурсоенергоефективні технології" в рамках проекту "Україна-

Візит до Політехніки Опольської

На запрошення керівництва Політехніки Опольської (м. Ополе, Польща) завідувач кафедри теоретичної та промислової теплотехніки (ТПТ) д.т.н., проф. Г.Б.Варламов з 15 по 18 вересня 2015 р. відвідав цей навчальний заклад.

Першокурсники у великому місті

Квест-екскурсія "Легенди великого міста", що його традиційно проводить студмістечко НТУУ "КПІ" для першокурсників, пройшов 26 вересня. У цікавій, живій формі студенти вивчали місто Київ, дізнавалися про цікаві місця та легенди однієї з найкращих столиць Європи.

Презентація боліду Формула Студент КПІ

7 жовтня 2015 р. в НТУУ «КПІ» відбулася презентація гоночного автомобіля класу Formula SAE, який було спроектовано і виготовлено студентами НТУУ «КПІ» під керівництвом завідувача кафедри інтегрованих технологій машинобудування ММІ доктора технічних наук професора Віталія Пасічника.