У квітні відбулася зустріч студентів 4-5 курсів кафедри промислового маркетингу ФММ з представниками компанії Nestlе в Україні: Анною Чепурною та Наталією Позіховською, фахівцями з підбору й навчання персоналу.

У рамках соціальної ініціативи з праце­влаштування молоді, а також підписаного договору про партнерство та науково-практичне співробітництво між ФММ і ТОВ "Нестле Україна", представники компанії провели презентацію "Як знайти роботу своєї мрії" та розповіли, як скласти резюме, підготуватися до інтерв'ю та успішно його пройти. Вони також поінформували про можливості стажування в компанії під час літніх канікул і після закінчення навчання.

Студенти виявили неабиякий інтерес до заходу і мали можливість поставити усі нагальні запитання роботодавцям щодо працевлаштування. Презентацію було проведено під час занять з дисципліни "Чинники успішного працевлаштування за фахом", що є прикладом успішної співпраці з представниками бізнесу  під час навчального процесу.

Договір з ТОВ "Нестле Україна" передбачає проведення й інших спільних заходів, спрямованих на вдосконалення підготовки висококваліфікованих фахівців у сфері маркетингу та міжнародної економіки, сприяння обміну досвідом та інформацією у визначених сферах. Сподіває­мося на проведення подібних цікавих зустрічей і в подальшому.

Тетяна Співаковська, доцент ФММ

Дата події