Сучасний інженер-енергетик: нові виклики та можливості

30 жовтня цього року в рамках ярмарку професій "КПІ запрошує до співпраці" кафедра електропостачання Інституту енергозбереження та енергоменеджменту провела засідання круглого столу "Сучасний інженер-енергетик: нові виклики та можливості".

Головний конструктор міжпланетних станцій Г.М. Бабакін. До 100-річчя з дня народження

13 листопада 2014 р. виповнилось 100 років з дня народження  головного конструктора космічної техніки Георгія Миколайовича Бабакіна – члена-кореспондента АН СРСР, доктора технічних наук, Героя Соціалістичної Праці, лауреата Ленінської премії.

Студенти ФАКС на практиці у Польщі

У липні 2014 р. кращі студенти ФАКС, які були визначені за показниками рейтингу, в рамках співпраці з факультетом механіки, енергетики й авіації Варшавського університету технологій (Варшавської політехніки) побували на ознайомчо-виробничій практиці у Польщі. Вона проходила в кількох містах.

Запрошують “Таланти КПІ - 2014”

5 листопада 2014 року у виставковій залі корпусу № 7 відбулось урочисте відкриття І частини щорічного мистецького конкурсу "Таланти КПІ", де 68 учасників представили  близько 350 робіт у жанрах "Живопис", "Графіка", "Декоративно-прикладне мистецтво" та "Вишивка".

Академік Національної академії наук України Валерій Скороход став Почесним доктором НТУУ «КПІ»

3 листопада на засіданні Вченої Ради НТУУ «КПІ» відомому вченому, академіку НАН України, директору Інституту проблем матеріалознавства ім.І.М.Францевича НАН України Валерію Володимировичу Скороходу були вручені відзнаки Почесного доктора університету.