Мріє конструювати і створювати нове

Молодший науковий співробітник кафедри конструювання верстатів і машин ММІ Олександр Степаненко цього року став лауреатом стипендії Кабінету Міністрів України для молодих учених. До визнання Олександр ішов довгим шляхом, позначеним батьківським благословенням, творчим натхненням, мудрим керівництвом наставників та колективом однодумців.

Решетньов Михайло – фундатор cупутникових телекомунікацій

Михайло Федорович Решетньов – видатний вітчизняний вчений, конструктор, академік, Герой Соціалістичної Праці, лауреат Ленінської та Державної премій, організатор виробництва систем інформаційних космічних телекомунікацій та ракетної техніки.

Наші електрохіміки – переможці

Всеукраїнська студентська олімпіада з технічної електрохімії пройшла 12-14 травня 2014 р. у Київському національному університеті технологій та дизайну.

Войцех Зволінський: вивчаймо польську разом

Плідна співпраця та партнерські відносини між НТУУ "КПІ" й освітніми установами Республіки Польща мають давні традиції та багату історію. Польські й українські студенти і науковці завжди брали участь у численних спільних проектах, програмах обміну, академічної мобільності тощо.

Літературна весна в Київській політехніці

Цьогорічна весна в нашому університеті, як і в усій державі, насичена заходами, присвяченими 200-річчю від дня народження Т.Г.Шевченка. З нагоди цього ювілею колектив кафедри української мови, літератури та культури проводив літературний конкурс, завершальний етап якого відбувся 15 травня.

Тієї слави Шевченка повік не забудем

З нагоди відзначення 200-річчя від дня народження Тараса Григоровича Шевченка, Науково-технічна бiблiотека ім. Г.І. Денисенка НТУУ "КПІ" підготувала власну програму вшанування пам'яті великого українського митця, а також зробила огляд найцікавіших видань про нього.