Кидайте палити!!!

Про шкоду паління знають усі. Про те, що куріння вбиває, попереджають написи на кожній пачці сигарет. Майже кожен ще у шкільному віці чув про шкоду нікотину, що тютюновий дим – сильний канцероген, що серед хворих на рак легень 90 % – курці.

Літня школа англійської мови КПІ в Болгарії

І знову ми повертаємось з незабутньої поїздки, з дивовижної подорожі, з такої вже рідної для нас Літньої школи англійської мови КПІ, що четвертий рік поспіль проходить на популярному болгарському курорті Золоті Піски.

СтудентЄВРО – 2013

19–23 червня 2013 року в Кракові відбувся польсько-український турнір університетських команд з футболу «СтудентЄВРО – 2013».

НТУУ «КПІ» відвідав лауреат Нобелівської премії в галузі хімії Рьоджі Нойорі

23 липня 2013 року НТУУ «КПІ» відвідав всесвітньо відомий вчений, лауреат Нобелівської премії в галузі хімії (2001 р.), президент Японського інституту фізико-хімічних досліджень «RIKEN» доктор Рьоджі Нойорі.

Нагородження переможців «KPI-Open 2013»

5 липня у залі Вченої ради Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут» відбулася урочиста церемонія закриття і нагородження переможців Восьмої відкритої міжнародної студентської олімпіади з програмування імені С. О. Лебедєва та В. М. Глушкова «KPI-Open 2013».

Освіта для аспірантів

7 червня у Великій фізичній аудиторії першого корпусу НТУУ "КПІ" професорами І.Б. Жиляєвим та О.Ф. Морозовим був проведений науково-методологічний семінар для аспірантів та здобувачів факультету менеджменту та маркетингу.