Іменні стипендіати з ТЕФ

Разом із тим, Максим встигає поєднувати науку з членством у громадському формуванні первинної організації з охорони громадського порядку. Також протягом двох років він був головою Товариства сприянню оборони України теплоенергетичного факультету.

Гомеля Микола Дмитрович - викладач-дослідник

Стан довкілля з кожним роком погіршується, загрожуючи людству локальними та глобальними кризами, а запаси природних ресурсів щорічно зменшуються, вимагаючи від людини їх раціонального та ощадливого використання.

Здоров’ю студентів – основна увага !

Наукова конференція, присвячена проблемі підвищення працездатності та збереження здоров’я студентів, відбулась на кафедрі фізичного виховання ММІФ, де були заслухані доповіді 14 викладачів, найбільш цікаві з яких ми наводимо у нашій розповіді.

Конференція правознавців на ФСП

20–21 березня на базі факультету соціології і права НТУУ "КПІ" пройшла III Міжнародна науково-практична конференція "Правове регулювання сус­пільних відносин в умовах демократизації Української держави".

НТУУ «КПІ» став кращим українським технічним ВНЗ за рейтингом журналу «Деньги»

Журнал «Деньги» оприлюднив черговий – вже шостий за ліком – рейтинг українських ВНЗ по п’яти категоріях фахівців, яких вони випускають: за економічними, юридичними, гуманітарними, технічними та будівельними спеціальностями.

У ЦКМ відкрито виставку студентів ВПІ

Мистецькі виставки у КПІ – явище досить часте. Такі події дають змогу глядачам повною мірою відчути, яким є життя творчої, активної особистості з багатим і різностороннім внутрішнім світом, ближче ознайомитися з творами та здібностями митців.