Горобець Оксана Юріївна. Із династії науковців

Про династію науковців подумалося при знайомстві з Оксаною Юріївною Горобець – професором ФМФ, яку удостоєно звання "Викладач-дослідник 2011". Поряд у цьому ж переліку й її матір – Світлана Василівна Горобець, професор, завідувачка кафедри біоінформатики ФБТ.

Чвертко Євгенія Петрівна. Майбутнє зварювального факультету

Дехто, мабуть, здивувався, коли серед переможців університетського конкурсу "Молодий викладач-дослідник 2011" побачив представницю прекрасної статі від переважно чоловічого зварювального факультету – Євгенію Петрівну Чвертко. До речі, це перша така подія в історії факультету.

«Міс Творчість» з ІТС

Поділ на жіночі та чоловічі професії ни­ні стає дедалі умов­нішим. Усе частіше жінки обирають чоловічі спеціальності і навпаки.

Жіноча кафедра

Упевнена, що в кожного  художника,  митця є полотно, творіння – улюблене,  яке він щораз поліп­шує, плекає, ретельно доглядає, гармо­ній­но поєднує фарби, прагнучи досконалості змісту та форми.

Дівчина – лідер, дівчина – сонце

У Фізико-технічному інституті працюють і навчаються переважно чоловіки. Але серед цієї великої чоловічої сили є і тендітні дівчата та жінки, які прикрашають ФТІшний колектив. Хочу розповісти про шестикурсницю фізико-технічного факультету Поліну Байденко.

Бойко Ганна Леонідівна. Навчаємо бути здоровими

Мабуть, мало хто з працівників нашого технічного університету має уявлення про сучасну спортивну науку. Між іншим, ця наука розвивається і в НТУУ "КПІ", зокрема на кафедрі фізичного виховання, яку нині очолює доцент, кандидат педагогічних наук Ганна Леонідівна Бойко.