У профкомі співробітників [13 листопада 2012 року]

Чергове засідання профспілкового комітету співробітників НТУУ "КПІ" відбулося 13 листопада 2012 р. Було розглянуто питання, що стосувалися підсумків оздоровчого сезону, поточного фінансового забезпечення університету та організації новорічних свят для дітей співробітників.

КПІ у дзеркалі національних і світових університетських рейтингів

Університетські рейтинги як інструмент оцінки якості освіти та процесу навчання з'явилися порівняно недавно. Перший рейтинг американських університетів було надруковано журналом "US NEWS & Word Report" у 1983 році.

Оппоков Євген Володимирович. До 75-х роковин від дня страти

Євген Володимирович Оппоков, троюрідний брат першого президента України Михайла Сергійовича Грушевського, народився 21 січня 1869 року в селі Руде Сквирського повіту на Київщині в сім'ї священика приходської церкви Володимира Йоаникійовича Оппокова (двоюрідного брата матері Михайла Сергійовича Гр

Не перетворюймо власне життя на лотерею

Те, що наших співвітчизників неможливо злякати ані вогнем, ані водою, відомо всім. Можливо, іноді ризик є виправданим, але дехто з нас часто демонструє різновид "героїзму", який аж ніяк не може бути зрозумілим – навіть за наявності засобів індивідуального захисту працює без них.

У студентському містечку

Щороку на початку осені, коли влягаються абітурієнтські пристрасті, бліднуть літні емоції й студентство стає до навчання, у студмістечку університету розпочинається найгарячіша пора – поселення. Хоча, по справедливості, вона тут і не закінчується. Адже утримувати містечко з понад 13 тис.

Героєм стати легко. День донора крові в КПІ

Традиційний для КПІ захід – День донора крові відбувся 16 листопада, напередодні Міжнародного дня студента. У рамках акції "Тиждень донора крові" від Асоціації молодих донорів України його зорганізувала Студентська соціальна служба НТУУ "КПІ".

Конференції студентських профспілкових організацій НТУУ "КПІ" 2012

15 листопада 2012 р. в залі засідань Вченої ради НТУУ "КПІ" відбулася Звітна конференція первинної профспілкової організації студентів НТУУ "КПІ". 19 листопада в стінах першого корпусу НТУУ "КПІ" у Великій фізичній аудиторії відбулася Конференція Самоврядної профспілки студентів КПІ. Загальна кількість делегатів налічувала 89 студентів.

Ярмарок вакансій «Робота для тебе – Осінь 2012»

15 листопада в КПІ пройшов Ярмарок вакансій «Робота для тебе – Осінь 2012». Це лише один з низки заходів, спрямованих на вирішення проблем працевлаштування випускників університету, які проходять у КПІ у цьому місяці.