Іменні стипендії на ММІФ в 2012

Як відомо, іменні стипендії заслужити не так просто. Проте немає нічого неможливого, особливо якщо маєш бажання. Слід лише не байдикувати, а вміло поєднувати корисне з приємним.

Інформаційні системи для Охматдиту

Нещодавно на ім'я ректора НТУУ "КПІ" М.З.Згуровського надійшов лист-подяка з Національної дитячої спеціалізованої лікарні "ОХМАТДИТ" МОЗ України, в якому медики високо оцінили роботи з удосконалення технічного, інформаційного та програмного забезпечення, виконані для них фахівцями КПІ.

Будьте обачними та обережними.Формула безпеки

Вважається, що хороших людей на землі все-таки більше, ніж поганих. Але іноді нам здається по-іншому, оскільки лихі люди найчастіше виявляються більш помітними й агресивними, ніж їх антиподи.

Семінар «Дослідницький ландшафт Німеччини»

19 жовтня в КПІ відбувся інформаційний семінар "Дослідницький ландшафт Німеччини". На ньому були представлені німецькі програми підтримки вчених, аспірантів і студентів і організації, які її можуть надавати.

Круглий стіл «Міжнародна мобільність молодих вчених: можливість підтримки в Україні та Німеччині»

18 жовтня в НТУУ "КПІ" відбулося засідання круглого столу на тему "Міжнародна мобільність молодих учених: можливість підтримки в Україні та Німеччині". Його організаторами виступили Посольство Федеративної Республіки Німеччина в Україні та НТУУ "КПІ".

Лекція професора Хіроші Мацумото

16 жовтня відомий японський учений, президент Університету міста Кіото професор Хіроші Мацумото прочитав у НТУУ "КПІ" лекцію на тему "Two paradoxes in Economic Grows and Higher Education and Research. Are We Heading in the Right Direction?" ("Два парадокси в економічному розвитку, вищій освіті та науці. Чи в правильному напрямку ми рухаємося?").