Наші студенти на конференції з ядерної інженерії ICONE20

П'ять днів, з 30 липня по 3 серпня 2012 року, в м. Анахайм (Каліфорнія, США) проходила найбільша у світі Об'єднана міжнародна конференція з ядерної інженерії і загальної енергетики –  20th International Conference On Nuclear Engineering (ICONE20) і ASME 2012 POWER Conference (POWER2012). Уперше в такому великому міжнародному науковому форумі взяли участь студенти НТУУ "КПІ".

Ними пишається ІХФ

Так зорі зійшлися, що цьогорічні стипендіатки ректора з ІХФ навчаються на одному курсі та ще й в одній групі. Кафедрі хімічного, полімерного та силікатного машинобудування вдалося залучити на навчання не лише симпатичних, а й сумлінних та ерудованих студенток.

Правила поведінки в метро

Спеціалісти кафедри охорони праці, промислової та цивільної безпеки спільно із службою охорони праці НТУУ "КПІ" започатковують у поточному році рубрику "Формула безпеки", в якій буде запропоновано читачам газети "Київський політехнік" низку статей, присвячених питанням охорони праці, створенню

Журнали, реферативні бази, рейтинги...

Якби світ був шведськомовним і більш справедливим, шведського фармацевта  Карла Вільгельма Шеєле знали б усі. Він відкрив хлор, фтор, марганець, барій, молібден, вольфрам, азот, кисень.

Візит представників Європейської комісії

11 жовтня НТУУ «КПІ» відвідали представники Європейської комісії – експерт з трансферу інноваційних технологій, директор центру Steinbeis-Europa-Zentrum, який є підрозділом фонду Steinbeis, Петра Пачнер і експерт з підтримки запуску стартапів Південно-моравського інноваційного центру (Мережа Євр