Так зорі зійшлися, що цьогорічні стипендіатки ректора з ІХФ навчаються на одному курсі та ще й в одній групі. Кафедрі хімічного, полімерного та силікатного машинобудування вдалося залучити на навчання не лише симпатичних, а й сумлінних та ерудованих студенток.

Жанна Дудар

Жанна Дудар уже п'ять років належить до родини київських політехніків, чим вельми пишається. Опановує спеціальність "Машини і технології паковання". Нині навчається в магістратурі, де під керівництвом к.т.н., доц. Д.Е.Сідорова працює над темою "Зварювання виробів з орієнтованого поліпропілену".

У вільний час дівчина полюбляє читати, залюбки спілкується з друзями, обожнює активний відпочинок.

Ольга Арсенюк теж здобуває ступінь магістра на кафедрі хімічного, полімерного та силікатного машинобудування. Над магістерською дисертацією на тему "Сортування полімерних матеріалів методом гідросепарації" працює під керівництвом к.т.н., доц. І.В.Коваленка.

"Другий семестр поспіль я отримую ректорську стипендію, чим пишаюся. За це хотілося б подякувати нашим викладачам, які протягом усіх років навчання заохочують здобувати нові знання і застосовувати їх у житті", – говорить студентка.

Проте навчання не єдине, чим цікавиться Ольга. У вільний час вона встигає зробити багато справ: погуляти з друзями, потанцювати від душі, почитати, повишивати, просто відпочити десь на природі. "На жаль, – посміхається дівчина, – доба має тільки 24 години, тому доводиться вибирати щось одне". Своїм одноліткам вона бажає успіхів у навчанні, не зупинятися на досягнутому і завжди йти вперед.

Наталія Потебня

Студентка 6-го курсу Наталія Потебня вважає високою оцінкою своїх здобутків отримання ректорської стипендії другий семестр поспіль. "Мене ця відзнака мотивує і надалі сумлінно навчатися та займатися науковими дослідженнями, тобто робити свій внесок у розвиток улюбленого університету", – говорить Наталя. Нині вона під керівництвом к.т.н., доц. І.В.Коваленка працює над магістерською роботою на тему "Сортування полімерів".

Навчальний рік дівчина розпочала з присмаком легкого смутку – адже час студентства невпинно добігає кінця. У КПІ вона отримала фахові знання, мала гарних наставників, зустріла друзів і однодумців. Піднялася ще на один щабель у житті. Тож побажаємо Наталії, її колегам та викладачам подальших здобутків і перемог.

За інформацією ІХФ