10 листопада у виставковій залі корпусу № 7 відбулось урочисте відкриття першої частини щорічного мистецького конкурсу "Таланти КПІ", на яку 62 учасники представили близько 450 творів у жанрах "Живопис", "Графіка", "Декоративно-прикладне мистецтво" та "Вишивка". Їх привітав проректор з навчально-виховної роботи Г.Б.Варламов.

Можливо, порівняно з минулими роками, робіт цього року не так багато, проте вони відрізняються високим професійним рівнем. Серед учасників виставки – студенти, викладачі, співробітники нашого університету, а також його випускники.

Найбільшу кількість робіт, як завжди, представили учні художньої студії "Гармонія" під керівництвом художника В.В.Веселки. Новими іменами порадувала художня студія ФММ "Інновація" під керівництвом І.А.Шеховцової. Дуже приємно, що студенти прагнуть розвиватися творчо і щороку поповнюють ряди талановитої молоді КПІ.

Особливою оригінальністю відрізняються графічні роботи наших постійних учасників – студентів ВПІ. Вражаючу серію живописних творів представила студентка 3-го курсу ВПІ Анна Андрющенко. Особливо надихають її морські пейзажі, настільки живі, що на мить зникає межа між реальністю та її художнім втіленням.

Неймовірною кількістю та вишуканістю відрізняються роботи з вишивки та декоративно-прикладного мистецтва. Це є доказом того, що вишивка з кожним роком набуває все більшої популярності.

Ви маєте можливість відвідати виставку до 15 грудня.

Інформація картинної галереї

На фотографії: Анна Андрющенко (у центрі) зі своїми одногрупниками

Дата події