Дванадцятий тур комплексного моніторингу якості підготовки фахівців

У березні 2011 року Інститутом моніторингу якості освіти було проведено дванадцятий тур комплексного моніторингу якості підготовки фахівців в НТУУ «КПІ» (КМЯПФ).

Моніторингом було охоплено більше 4-х тисяч студентів IVкурсу 143-х спеціальностей 126-ти кафедр НТУУ «КПІ». Було перевірено і оброблено більш 24-х тисяч робіт ректорського контролю якості залишкових знань з 1123-х фундаментальних, професійно-орієнтованих та фахових дисциплін.

На засіданні Вченої ради: 06.06.11

Чергове засідання Вченої ради НТУУ "КПІ" відбулося 6 червня 2011 р. На його початку головуючий ректор НТУУ "КПІ" професор М.З.Згуровський привітав з ювілеєм декана ФБТ проф. О.М. Дугана. Далі ректор вручив атестати професорів С.О.Костилєвій (ФСП), І.Г.Чижу (ПБФ), І.О.Мікульонку (ІХФ), О.М.Петріщеву (ФЕЛ), Ю.С.Ганжурову (ВПІ), О.В.Шевченку (ММІ), Ю.О.Кулакову (ФІОТ). Першу премію НАНУ за наукову роботу було вручено доценту ВПІ О.І.Хмілярчук, асистентці ММІ О.О.Мельник, асистентці ВПІ Ю.Ю. Віцюк.

Федоткін Ігорь Михайлович. Вітаємо із ювілеєм!

15 червня 2011 року виповнилось 90 років талановитому вченому і педагогу, доктору технічних наук, професору, в минулому завідувачу кафедри, а сьогодні провідному науковому співробітнику кафедри хімічного, полімерного та силікатного машинобудування Ігорю Михайловичу Федоткіну.

Звітний концерт колективів художньої самодіяльності [25.05.11]

У Центрі культури та мистецтв "НТУУ КПІ" працює близько двох десятків колективів художньої самодіяльності – музичних, співочих, танцювальних. Протягом року кожний з них живе своїм життям – репетиції, концерти, конкурси.

Мандруємо Кримом [травневі канікули на ФММ]

Уже кілька років поспіль на "травневі канікули" найбільш активна й непосидюча когорта співробітників ФММ мандрує Кримом. У попередні роки вони ознайомилися з історичними й культурними пам'ятками східної частини півострова, Севастополем і його околицями, Ялтою і Судаком.

НТУУ «КПІ» - кращий в Україні!

Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут" другий рік поспіль обійняв перше місце в рейтингу вітчизняних університетів "ТОП-200 Україна".

Цей проект реалізується ЮНЕСКО в Україні вже п'ятий рік і встиг завоювати визнання не лише абітурієнтів та їх батьків, але й фахівців освітньої галузі та потенційних роботодавців. Показово, що попри зростання конкуренції між вітчизняними вишами, університети, які увійшли в першу десятку рейтингу на початку реалізації цього проекту, залишаються в ній і дотепер.