Святкове студмістечко

Кожного року гуртожитки КПІ перетворюються на яскраві домівки казкових героїв. Студентські ради гуртожитків разом з соціальними педагогами дарують студентам КПІ справжню казку. Цей рік не став винятком.

Intel-Техно Україна [міжнародний конкурс Intel ISEF (International Science and Engineering Fair)]

З 19 по 21 лютого в стінах КПІ, за підтримки представництва корпорації Intel в Україні, пройшов конкурс науково-технічної творчості для школярів 9-11 класів Intel-Техно Україна – національний етап міжнародного конкурсу Intel ISEF (International Science and Engineering Fair).

Конференція «Наукова школа Романа Іванченка»

26 листопада відбулась Всеукраїнська науково-практична конференція «Наукова школа Романа Іванченка», що її проводив Видавничо-поліграфічний інститут НТУУ «КПІ» спільно з Інститутом журналістики КНУ ім. Т.Г. Шевченка. Конференція відбулась з нагоди 80-річчя від дня народження д.філол.н., проф.

Переможці конкурсу МОН

Така вже природа людини, а надто молоді, що хочеться помірятися силами зі своїми ровесниками та дізнатися, чого ти вартий. Ні, мова не про фізичні сутички, хоча спортивні баталії теж дуже популярні в КПІ. Йдеться про фахові змагання.

На засіданні Вченої ради: 18.01.10

Перше у 2010 році засідання Вченої ради НТУУ «КПІ» відбулося 18 січня. На його початку головуючий – ректор НТУУ «КПІ» проф. М.З. Згуровський тепло привітав з 85-річчям професора В.В. Хільчевського, з днями народження – начальника управління міжнародних зв’язків проф. Б.А. Циганка, заступника проректора  з наукової роботи проф. С.О. Воронова, зав. каф. теплоенергетичних установок теплових та атомних електростанцій чл.-кор. НАН України, проф. Н.М. Фіалко, директора ФТІ проф. О.М. Новікова, співробітницю відділу вченого секретаря НТУУ «КПІ» Е.І. Горову.

Світові орієнтири наукової та інноваційної діяльності дослідницького університету [2009]

Важливим показником оцінки кожного ВНЗ є його визнання в різних рейтингах, що проводяться як в Україні, так і у світі. У Всеукраїнському рейтингу «Топ 200 – Україна» за три останні роки група лідерів серед ВНЗ принципово не змінюється.