На засіданні Вченої ради: 17.05.10

Чергове засідання Вченої ради НТУУ «КПІ» відбулося 17 травня 2010 р. Перед його початком головуючий ректор НТУУ «КПІ» професор М.З.Згуровський привітав присутніх зі святом Перемоги і Днем науки, а зав.

Мережа “УРАН” – наступний крок у розвитку

Протягом останніх років Українська науково-освітня телекомунікаційна мережа “УРАН” активно розбудовується завдяки фінансуванню робіт Міністерством освіти і науки України та Науковим департаментом НАТО.

Сімченко Наталія Олександрівна. Фахівець з управління людськими ресурсами

Розповідати про жінок-науковців – переможців конкурсу “Молодий викладач-дослідник”, особливо приємно. Проводити наукову і дослідницьку роботу, викладати серйозні дисципліни і залишатися неперевершено чарівною – складне завдання. Однак Наталія Олександрівна Сімченко справляється з ним на відмінно: розумна, надзвичайно гарна, приємна у спілкуванні і доброзичлива – ось такий доцент і переможець конкурсу “Молодий викладач-дослідник 2009” працює на кафедрі менеджменту факультету менеджменту і маркетингу.

Майбутні політехніки в музеях

18 травня музейні працівники всього світу відзначають своє професійне свято, яке було започатковано у 1977 році на засіданні ICOM (International Council of Museums – Міжнародна рада музеїв).

Інноваційний досвід США – в КПІ: візит делегації Посольства США в Україні

Делегація Посольства США в Україні у складі п. Ладіслава Беранека – економіста-аналітика та п. Віктора Корсуна – заступника директора Центру науки і технологій в Україні 13 травня відвідала наш університет.

В НТУУ “КПІ” відкрився “Навчально-науковий центр НР”

Урочиста церемонія відкриття Навчально-наукового центру НР у НТУУ “КПІ” відбулася 27 квітня за участю М.Ю.Ільченка – проректора з наукової роботи, Герберта Растбіхлера – керуючого директора НР у країнах Центральної та Східної Європи, Сергія Савенка – генерального директора НР в Україні та інших г

Всеукраїнська олімпіада з напряму “Інформаційна безпека” 2010

З 20 по 22 квітня 2010 р. на базі Фізико-технічного інституту НТУУ “КПІ” пройшов Другий етап Всеукраїнської студентської олімпіади з напряму “Інформаційна безпека”, в якому взяли участь 86 студентів з 15 вищих навчальних закладів України.