На засіданні Вченої ради: 07.09.09

Перше в новому навчальному році засідання Вченої ради НТУУ «КПІ» відбулося 7 вересня 2009 року. Перед його початком головуючий ректор НТУУ «КПІ» проф. М.З.Згуровський тепло привітав з ювілейними днями народження зав. каф.

Урочиста мить - присяга курсантів ВІТІ 1-го та 5-го курсу 2005 року набору

У Військовому двічі орденів Червоного Прапора інституті телекомунікацій та інформатизації НТУУ «КПІ» в урочистій обстановці склали присягу на вірність своєму народові курсанти 1-го та 5-го курсу 2005 року набору, що навчаються за схемою «4+1».

Челомей Володимир Миколайович: засекречений конструктор. До 95-річчя від дня народження.

Генеральному конструктору ракетно-космічної техніки СРСР, двічі Герою Соціалістичної Праці, лауреату Ленінської і Державних премій СРСР, академіку АН СРСР Володимиру Миколайовичу Челомею 30 червня цього року виповнилося б 95 років.

До дня рятівника 2009

17 вересня в Україні відзначається День рятівника – професійне свято працівників цивільного захисту (цивільної оборони) населення – аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, інших спеціальних формувань, які безпосередньо беруть участь у ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенн

Присяга курсантів [2-го курсу Інституту спеціального зв’язку та захисту інформації НТУУ “КПІ”]

Урочистий ритуал складання курсантами 2-го курсу Інституту спеціального зв’язку та захисту інформації НТУУ “КПІ” присяги на вірність українському народові відбувся 5 вересня 2009 року на території Меморіального комплексу “Національний музей історії Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років”.

У літо зі туристичним клубом «СКІФом»

Літо в КПІ – це не лише гаряча пора вступної кампанії, це надзвичайно цікаве дозвілля на канікулах, особливо разом із туристичним клубом «СКІФ», що діє при студмістечку НТУУ КПІ.