Перше квітня на ФМФ

Ті, хто буває у 7 корпусі, вже звикли, що четвертий поверх, де знаходиться фізико-математичний факультет, час від часу набуває дуже святкового вигляду.

Ткаченко Тетяна Петрівна. Від адміністративного менеджменту до національної економіки.

Ця розповідь про Тетяну Петрівну Ткаченко, яка стала одним із переможців університетського конкурсу «Молодий викладач-дослідник – 2008». Схильність до наукової діяльності з'явилася у неї ще в студентські роки.

Тульчинська Світлана Олександрівна. Молоді викладачі-дослідники: генерувати та втілювати ідеї

Світлана Олександрівна Тульчинська, доцент кафедри економіки і підприємництва ФММ, за підсумками університетського конкурсу названа серед кращих та удостоєна звання «Молодий викладач-дослідник – 2008».

Наполеглива праця – запорука успіху. Підготовка висококваліфікованих фахівців 2008

Завдання підготовки висококваліфікованих фахівців для країни стає все більш актуальним і вимагає узгодженості дій усіх ланок та підрозділів, що задіяні в організації навчального процесу.

Лиховодов Володимир Іванович. Біографія

Ювілей головного архітектора НТУУ “КПІ” збігся з повним розквітом його творчих сил, невгамовної енергії, втіленням перспективних ідей у роботах з подальшого вдосконалення нашого університету.

Новий проект програми «ТЕМПУС»

Програма Європейського Союзу «ТЕМПУС» спрямована на модернізацію вищої освіти та створення єдиного освітнього простору країн Євросоюзу. До неї залучаються також і країни-партнери.

Ювілей методичного об'єднання бібліотек

20 березня 2009 року в Науково-технічній бібліотеці НТУУ «КПІ» ім. Г.І.Денисенка відбулося урочисте засідання Методичного об'єднання бібліотек ВНЗ м. Києва, присвячене 50-річчю його діяльності.