МІС ФММ – 2008

27 лютого 2008 року сім студенток факультету менеджменту та маркетингу боролися за титул “Міс ФММ–2008” та за право представляти свій факультет на капеішному фіналі конкурсу “Королева КПІ – 2008”. Боротьба була завзятою.

Заради майбутнього України. Робота в рамках програми НТУУ “КПІ” «Майбутнє України»

Інженерно-фізичний факультет одним із перших долучився до виконання програми НТУУ “КПІ” «Майбутнє України», започаткованої з ініціативи ректора університету М.З.Згуровського. Ця робота виконується в кількох напрямках.

Виступ Почесного доктора НТУУ “КПІ” В.Курніка

Вельмишановний ректоре, Високоповажні члени наукової ради, пані та панове, Я глибоко зворушений і водночас сповнений неабиякого щастя та задоволення тим, що ви запросили мене зайняти це почесне місце, на якому мали честь сидіти видатні науковці, що були раніше удостоєні цього особливого звання.

Вшанування художника Г.І.Синиці

22 лютого у Центрі культури і мистецтв НТУУ “КПІ” відбулися урочистості, присвячені 100-річчю з дня народження видатного українського художника Григорія Івановича Синиці. На святі були присутні колеги, друзі, дослідники та хранителі творів художника, студенти і викладачі НТУУ “КПІ”.