На засіданні Вченої ради: 07.04.08

7 квітня 2008 р. під головуванням першого проректора НТУУ “КПІ” члена-кореспондента НАН України Ю.І.Якименка відбулося чергове засідання Вченої ради.

До міжнародного дня музеїв. Технічні музеї: історія і сучасність

За даними Міжнародної ради музеїв (ІСОМ), наприкінці ХХ ст. у світі було майже 20000 музеїв, де налічувалось більше 100000 працівників; за кожні 5 років кількість музеїв зростала на 10%, і до середини ХХІ століття їхня кількість досягне 50000.

Удовенко Володимир Вікторович - Учений і педагог. 100-річчя з дня народження.

5 квітня 2008 р. виповнилося 100 років з дня народження професора Володимира Вікторовича Удовенка, відомого українського хіміка-неорганіка, життя і творчість якого нерозривно пов’язані з Національним технічним університетом України «КПІ»

Подарунок ветеранів космодромів

4 квітня у Науково-технічній бібліотеці НТУУ «КПІ» відбулася урочиста зустріч з ветеранами космодромів, організована КПІ, центральною радою Міжрегіональної громадської організації ветеранів космодрому Байконур (м. Москва) і Київської радою ветеранів Байконуру.

Турнір з волейболу 13 березня 2008 р.

13 березня 2008 р. ветерани волейболу НТУУ «КПІ» за підтримки профкому провели турнір з волейболу, присвячений пам’яті Михайла Антоновича Павловського, депутата 3-х скликань Верховної Ради, колишнього декана факультету авіаційних і космічних систем.

Ювілейна математична олімпіада НТУУ “КПІ”

12 березня цього року в НТУУ “КПІ” відбулася щорічна олімпіада з математики, яка проводилася в рамках І етапу Всеукраїнської олімпіади з математики для студентів вищих навчальних закладів. Олімпіада була присвячена 110-й річниці від дня заснування Київського політехнічного інституту.