Традиційний турнір з фут-залу

4-го січня відбувся традиційний турнір з фут-залу на Кубок профспілкового комітету серед співробітників.

У змаганнях взяли участь 8 команд: викладачі ФФВС; ФІОТ; ФМФ; ВІТІ; Київського національного економічного університету; судді Федерації м.Києва з фут-залу; команда ветеранів університету та команда випускників КПІ 70-80 рр.

Воллернер Наум Пилипович

Починаючи з 1932 р. Наум Пилипович пов’язав своє життя з Київським індустріальним (у подальшому – політехнічним) інститутом, де працював лаборантом, інженером, асистентом і доцентом кафедри радіотехніки. В 1941 р. у зв’язку з початком Великої Вітчизняної війни був переведений на Київський радіозавод, з яким евакуювався на Урал, там працював головним конструктором заводу, який випускав обладнання зв’язку для танків. В 1943 р. був відкомандирований до Київського політехнічного інституту, разом з яким повернувся з Ташкента до Києва.

Викладач-дослідник - 2006

Якість освітніх послуг та рівень підготовки фахівців в університеті визначається багатьма детермінантами. Однією з них є високий фаховий рівень викладачів університету. Велике значення має педагогічна майстерність викладача, його постійна участь у науково-дослідній роботі, наявність власних наукових розробок тощо.

НТУУ «КПI» на шляху до дослідницького університету [2006]

2006 рік залишив по собі зростаючу увагу держави до проблем науки. 11 липня Указом Президента України введено в дію рішення Ради національної безпеки та оборони України від 6 квітня 2006 р. “Про стан науково-технологічної сфери та заходи щодо забезпечення інноваційного розвитку України”.