Громадські охоронці порядку

Народні дружини в НТУУ “КПІ” відроджено на підставі розпоряджень голови КМДА та наказу ректора у вересні 1992 р. У 2000-му їх перейменували в громадські формування (відділення) з охорони громадського порядку.

У центрі суперкомп’ютерних технологій

Щоб дізнатися про поточний стан справ у Центрі суперкомп’ютерних обчислень НТУУ “КПІ”, кореспондент “КП” зустрілася з науковим керівником Центру професором А.І. Петренком.

Володимир Еммануїлович Шевельов

14 вересня на 73-му році пішла з життя прекрасна людина, яку любили й поважали колеги і студенти НТУУ “КПІ”, чудовий сім’янин Володимир Еммануїлович Шевельов. Він був людиною великої душі, яка, попри свій вік, з оптимізмом йшла по життю, підтримуючи й надихаючи оточуючих.

На Спільному українсько-німецькому факультеті машинобудування

Завершився перший етап навчання на Спільному факультеті. Сім його вихованців з ММІ, ІФФ і ЗФ отримали ступінь бакалавра. Подальше навчання проходитиме в Університеті ім. Отто-фон-Геріке м.Магдебурга (Німеччина), де їх чекає напружена робота над магістерською дисертацією та її захист.

Місячник здорового способу життя 2007

«Місячник здорового способу життя» стартував у КПІ суботнього ранку 15 вересня. В ігровому залі спорткомплексу НТУУ «КПІ» зібралися молоді люди, щоб позмагатися з волейболу, міні-футболу та настільного хокею.

А скло таки вариться!

На початку вересня Асоціація підприємств скляної промисловості “Скло України” святкувала своє 10-річчя. У рамках урочистостей в Українському домі влаштували виставку виробів підприємств – членів Асоціації.

Микола Петрович Макаренко

Кафедра звукотехніки та реєстрації інформації факультету електроніки НТУУ «Київський політехнічний інститут» із сумом сповіщає про передчасну смерть Макаренка Миколи Петровича, який народився 30 червня 1950 року.