Колобродов Валентин Георгійович

Валентин Георгійович Колобродов – доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри оптичних та оптико-електронних приладів приладобудівного факультету КПІ.

Вернісажі на ФС

Протягом навчального року у виставковій залі ім. Веніаміна Кушніра ФС, за сприяння Музею шістдесятництва, відбулося сім художніх виставок.

Відкрито пам’ятник А.М. Люльці

Архип Михайлович Люлька – один з найвідоміших випускників КПІ. Він був Генеральним конструктором авіаційних двигунів, академіком АН СРСР, депутатом Верховної Ради СРСР, Героєм Соціалістичної Праці, лауреатом Ленінської та Державних премій СРСР, кавалером багатьох орденів СРСР.

Українсько-Японський центр КПІ: рік діяльності

Засідання спільного Координаційного комітету проекту “Українсько-Японський центр” відбулося в НТУУ “КПІ” 7 червня. У його роботі взяли участь директор Департаменту координації міжнародної технічної допомоги Мінекономіки України О.Ю.Бродський, Надзвичайний і Повноважний Посол Японії в Україні М.

Найстарішому київському машинобудівному заводу – 125 років

У грудні 1881 р. швейцарський підприємець Яків Гретер, що мешкав у Києві, придбав у спадкоємців полковника Леоновича право на довічне користування чотирма десятинами (близько 4,4 га) казенної землі за західною околицею Києва – на Шулявці.

Студенти – дітям-сиротам

У День захисту дітей Наукове товариство студентів та аспірантів подарувало чудову поїздку в м. Умань до Софіївського парку для дітей-сиріт з дитячого будинку «Колиска дитячої надії».