До дня науки 2007

Нагороджені Почесною грамотою Вченої ради За успіхи в науковій роботі та з нагоди Дня науки

1. БЕЗВЕСІЛЬНА Олена Миколаївна – професор приладобудівного факультету

2. МЕЛЬНИК Вікторія Миколаївна – доцент факультету біотехнології та біотехніки

Команда ФПМ – призер олімпіади з системного програмування

З 10 по 13 квітня у м. Харкові в Національному технічному університеті “Харківський політехнічний інститут” (НТУ “ХПІ”) відбулась ІХ Всеукраїнська олімпіада з системного програмування, в якій від нашого університету взяла участь команда факультету прикладної математики.

Засідання Вченої ради: 14.05.2007

Великій групі студентів та їх керівникам, як лауреатам щорічного університетського конкурсу на кращий дипломний проект (роботу), було вручено відповідні відзнаки, також окремо було оголошено подяку найкращим керівникам дипломного проектування.

У лабораторіях вчених. Екобудинок – помешкання майбутнього

В Інституті енергозбереження та енергоменеджменту вже знають, як зробити проживання людини в найближчому майбутньому і зручним, і екологічно безпечним. Про специфіку інтелектуального екобудинку розповідає директор інституту А.В. Праховник:

Ярмарок інноваційних проектів у КПІ

Перший ярмарок інноваційних пропозицій наукового парку “Київська політехніка” (НП), зорганізований спільно з Київською торгово-промисловою палат

Виставка Ук Дара Чана

20 квітня в картинній галереї ЦКМ НТУУ “КПІ” відбулося урочисте відкриття мистецької виставки українського художника, уродженця Королівства Камбоджа Ук Дара Чана.