Міжвузівська студентська науково-практична конференція "Українська культура: вчора, сьогодні, завжди"

Міжвузівська студентська науково-практична конференція, що відбулась 11-12 квітня з ініціативи кафедри української мови, літератури та культури, мала назву “Українська культура: вчора, сьогодні, завжди”. Її проведення ознаменовано святкуванням 183-ї річниці від дня народження Т.Г.

Лекция Премьер-министра Литовской Республики Г. Киркиласа в НТУУ “КПІ” 12 апреля 2007 г. "Литва и Украина – партнеры в Европе"

Я рад возможности вновь посетить Украину, страну, с которой нас связывает близкая дружба, особенно тесные отношения, европейские ценности и общая ответственность за безопасность и стабильность в Европе. Мне особенно приятно поделиться мыслями о наших государствах и Европе с нашими украинскими друзьями и партнерами здесь, в Национальном техническом университете «Киевский политехнический институт».

День ФАКСу – 2007

Якби 12-го квітня на вулицях КПІ було спокійно, мабуть, світ став би догори дригом, оскільки саме в цей день факультет авіаційних та космічних систем святкував своє 14-річчя.

Незабутній день. Що відчували безпосередні учасники війни далекого і радісного 9 травня 1945 року

Cтрахіття війни і радість перемоги і досі живуть у пам’яті ветеранів. У НТУУ “КПІ” ще працюють ті, хто наближали пам’ятний день. Ми поцікавилися у безпосередніх учасників війни, що відчували вони тоді, далекого і радісного 9 травня 1945 року?

Перший етап Всеукраїнської математичної олімпіади 2007

21 березня цього року в НТУУ “КПІ” відбулася щорічна олімпіада з математики, яка проводиться в рамках першого етапу Всеукраїнської олімпіади з математики для студентів вищих навчальних закладів. Оргкомітет олімпіади очолював перший проректор НТУУ “КПІ” проф. Ю.І.Якименко.

Лекція німецького вченого. Новини відновлюваної енергетики

11 квітня 2007 року НТУУ “КПІ” зустрічав депутата німецького Бундестагу, Почесного президента об’єднання “Евросолар”, Почесного голову Світової Ради за відновлювану енергетику пана Германа Шеєра. Гостя було ознайомлено з досягненнями нашого університету в галузі відновлюваної енергетики.

Конференція з управління підприємством на базі Ризького технічного університету (Латвія)

12-13 квітня 2007 року на базі Ризького технічного університету (Латвія) пройшла ХV Міжнародна науково-практична конференція, яка носила подвійну назву: «Управління підприємством: діагностика, стратегія, ефективність» та «Економіка, що базується на знаннях».