Дівчата найкращої групи

По-перше, повідомляємо, що в нашій групі дівчат удвічі більше, ніж хлопців – це явище має як позитив, так і негатив. Наші дівчата у процесі навчання розділились (умовно) на певні групки за смаками. Та спільною рисою для всіх них є прагнення навчатися – точніше самовдосконалюватись.

Скажи “Я тебе кохаю”

На різних мовах освідчення в коханні зачаровує й окрилює серце. Іноді для незвиклого слуху це може здатися дивним або не дуже романтичним. Але за змістом це означає те ж саме. Це, як якийсь фізичний закон записати в скалярній, векторній, тензорній чи в іншій формі.

Тріатлоністки з КПІ

На Олімпійських іграх 2008 року в Пекіні втретє буде представлений відносно новий вид спорту – тріатлон.

Жіночий день

8 Березня – одне із найулюбленіших нами свят. Протягом багатьох років свято, що оспівує жінку, її красу, ніжність та любов, дещо змінювалося і трансформувалось у різні суспільно-політичні форми.

Журналістка, спортсменка і просто красуня

Її ім’я постійно з’являлося на шпальтах нашої газети. Завдяки цій кореспондентці читачі “Київського політехніка” останні три роки дізнавалися про спортивне життя НТУУ “КПІ”.

У відділі кадрів

Один із головних напрямків багатогранної діяльності нашого університету пов’язаний із чіткою та налагодженою діяльністю відділу кадрів.

Жiнки у студмiстечку

В Україні з давніх-давен заведено шанувати і цінувати жінку-матір, жінку-трудівницю. Адже в нашій країні жінка – берегиня, втілення досконалості, любові й турботливості.