На ім'я ректора КПІ ім. Ігоря Сікорського Михайла Згуровського надійшло привітання з нагоди відзначення 125-ї річниці заснування університету від Надзвичайного і Повноважного Посла Аргентинської Республіки Елени Летисії Тереси Мікусінскі. Вона побажала колективу університету наукових успіхів і відкриттів світового масштабу, подальшого розвитку славетних традицій Київського політехнічного інституту й підтвердила свою зацікавленість і надалі розвивати спільну діяльність.

Окрім листа-привітання, пані Посол передала київським політехнікам спеціально для них приготовлені особливо популярні в Аргентині традиційні латиноамериканські борошняні вироби – емпанадас.

За словами проректора з міжнародних зв'язків члена-кореспондента НАН України Сергія Сидоренка, за час каденції Елени Летисії Тереси Мікусінскі зв'язки КПІ з Аргентинською Республікою в освітньо-культурній сфері суттєво зміцнилися: це і створення в університеті Українсько-Аргентинського центру, і посилення співпраці за інноваційним напрямом, і куль-турологічні заходи. Сергій Сидоренко підкреслив: наші аргентинські партнери йдуть на контакти і є впевненість, що спільні проєкти з ними набуватимуть подальшого розвитку.

Дата події