☑️ Результати вступної кампанії

Цьогоріч до Київської політехніки вступив 7801 студент (без урахування додаткового набору).

КПІ отримав найбільшу кількість рекомендованих на місця держзамовлення серед українських вишів за освітньою програмою бакалавр, магістр і PhD.

Зарахування на бакалаврат. Загальна ситуація зі вступом на бюджетну форму ОП бакалавр цього року, як порівняти з минулим, залишилася незмінною. Середній конкурс по університету — 6,31. Кількість вступників на контрактну форму зросла на 22% проти торішньої. Найбільше заяв від вступників подано на факультет ФСП.

Зарахування на магістратуру. Кількість зарахованих на магістратуру цьогоріч на 17% менше, ніж торік, через жорсткіші умови вступу. Найбільше вступники подали заяв на факультет ФММ.

☑️ Навчальний процес

У 2023/2024 навчальному році планується затвердження оновлених освітніх програм на факультетах ФММ — менеджмент міжнародного бізнесу для підготовки магістрів — і ФСП — право для підготовки докторів філософії.

Затверджено до друку випуски трьох періодичних видань КПІ, які мали високу кількість цитування на Scopus та Web of Since.

Дев’ять молодих учених КПІ отримали стипендію Кабінету Міністрів України.

☑️ До 125-річчя університету

Відзнакою «Видатний діяч КПІ» нагороджено співробітників, що працюють в університеті понад 50 років.

За багаторічну сумлінну працю й вагомий особистий внесок у розвиток освітньої та наукової сфери до 125-річчя КПІ нагороджено майже тисячу співробітників.

Готується другий наклад видання «КПІ. Друге століття. Продовження традицій».

Дата події