Шановні київські політехніки. Протягом минулої доби Україна утримала свої головні стратегічні позиції. В окремих районах м. Києва ситуація була напруженою, але місто повністю контролюється українською владою. Стосовно стану на території університету:

1. По периметру території КПІ ситуація була спокійною. За проханням представників територіальної оборони студенти і працівники господарських служб університету брали участь у побудові захисних споруд на території студмістечка.

2. Студенти, співробітники університету та деякі мешканці прилеглих будинків знаходилися у сховищах. За необхідності їм надавалася медична та інші види допомоги.

3. Прохідні гуртожитків були під повним контролем працівників студмістечка і активних студентів, інженерні мережі гуртожитків працювали без збоїв, теплом, водою, електроенергією гуртожитки були забезпечені.

4. Усі навчальні корпуси та гуртожитки перебували під цілодобовою охороною Департаменту безпеки, який працював в посиленому режимі. Для організації патрулювання та забезпечення спокою на території університету та студмістечка Національною поліції цією та Національною гвардією була виділена 21 особа та два автопатрулі;

5. Чергові Департаменту безпеки здійснювали моніторинг ситуацій у навчальних корпусах та гуртожитках для уникнення будь яких протиправних проявів та мародерства;

6. На території університету та студмістечка повторно перевірено енерго, теплозабезпечення та зв’язок, перевірено роботу резервних ліній, функціонування протипожежної безпеки та системи оповіщення. Усі системи працювали в штатному режимі.

7. Відповідно до вимог КМДА у нічний час було повністю відключено вуличне освітлення по території Університету.

Щиро дякую київським політехнікам за самовіддану, командну роботу у цей важкий час. Бережіть себе.

М. Згуровський

Дата події