Формування науково-технічних програм університету

У сучасних умовах економічного життя головною тенденцією є глобальна інтеграція як у сфері економіки, так і у сфері науково-технологічній. Це певною мірою стосується й організації науково-дослідної роботи у нас в університеті.

Новi дiалоги

22 березня відбулася зустріч ректора НТУУ “КПІ” М.З.Згуровського з виконавчим директором Українського науково-технологічного центру (УНТЦ) Андрю Гудом.

Закладення капсули під новий гуртожиток

23 березня НТУУ “КПІ” відвідали Київський міський голова О.О.Омельченко, його заступник О.Д.Борисов, голова Солом’янської РДА І.П.Сидоров і депутат Київради Д.Й.Андрієвський.

Відкриття пам’ятної дошки І.М. Чиженка

З нагоди 90-річчя від дня народження Івана Мироновича Чиженка (1916-2004) Вчена рада університету запланувала низку урочистих заходів: розміщення портрета вченого в Галереї видатних викладачів і випускників КПІ, відкриття іменної навчальної лабораторії та пам’ятної дошки на кафедрі теоретичної ел

У Виставковій залі імені В.Кушніра

Виставка, присвячена 80-річчю з дня народження видатного українського живописця Веніаміна Кушніра (1926-1992 рр.), відкрилась 20 березня у Виставковій залі його імені, що на факультеті соціології НТУУ “КПІ”

Олімпіада з фізики Phystech Open 2006

Відкрита студентська олімпіада з фізики Phystech Open 2006, зорганізована кафедрою прикладної фізики (ФТІ), пройшла в КПІ в середині березня.

Руслана в КПI

По обіді 22 березня в залі засідань Вченої ради зібралось чимало студентів КПІ. Лунала запальна музика, встановлювалась апаратура. Та це організовувалась не святкова дискотека, а підготовка до зустрічі з українською зіркою, переможницею Євробачення і просто яскравою особистістю Русланою Лижичко.