Благодійна допомога від КПІшників для ДСНС

✅ Київські політехніки привітали працівників ДСНС із Днем рятівника та передали 15 гідрокостюмів для аварійно-рятувального загону спеціального призначення міста Києва. Адже нині фахівці ДСНС ризикують життям, виконуючи надскладну роботу в умовах війни.

Пам'яті студента ФІОТ Олександра Лавренюка Інформація КП

29 серпня, у День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, меморіальну дошку було відкрито і в корпусі № 18 – на честь студента ФІОТ Олександра Лавренюка, що пішов з життя у лютому цього року.

🏆 XIII міжнародний Фестиваль Sikorsky Challenge

Запрошуємо Вас взяти участь у XIII Конкурсі інноваційних стартап проєктів Sikorsky Challenge 2024 та представити свій проєкт на одному з найголовніших щорічних заходів у сфері інноватики України.

🎥 Фестиваль «Японська осінь»

В Українсько-Японському центрі КПІ відбувся масштабний фестиваль «Японська осінь». Найкращі майстри знайомили українців із традиційними японськими видами мистецтв: ошибаною, темарі, ікебаною, айкідо та іншими.

Політехніки перемогли в конкурсі "Молодий вчений року 2023"

Представники КПІ ім. Ігоря Сікорського вкотре увійшли до когорти найкращих молодих науковців країни. Вони гідно представили університет у конкурсі Ради молодих учених при Міністерстві освіти і науки України "Молодий вчений року 2023". Троє з них перемогли в різних номінаціях.

Студентки ФБМІ та ФБТ гідно представили КПІ у  міжнародному Біохакатоні

Наприкінці травня у Варшаві відбулися міжнародні хакатони Smart City Challenge та BioHackathon. Їхніми організаторами виступили  Студентське самоврядування Варшавської політехніки, Науковий гурток біотехнологій "Herbion" Варшавської політехніки, Центр міжнародного співробітництва, студентські наукові групи Ventures та Startups and Innovation Варшавської школи економіки.

Науковці та митці КПІ – лауреати премії КМДА 2024 Інформація КП

Кращих представників столичної молоді за наукові й творчі досягнення, а також за внесок у розвиток молодіжного руху відзначили Премією Київського міського голови за особливі досягнення у розбудові столиці України – міста-героя Києва.

Жанна Остапенко. Економічний та ефективний

Жанна Остапенко – з когорти інженерів, вихованих Київською політехнікою, які, за словами ректора КПІ Анатолія Мельниченка, "мають створювати, конструювати, бути винахідниками і новаторами".

Сергій Гулєвич. Графіка сьогодення Інформація КП

Війна – це завжди біль, сльози і втрати. Як це, жити під час війни? По-всякому. З одного боку, життя триває, робимо свої щоденні справи, працюємо, вчимося, піклуємося про близьких. З іншого – змінюємося щодня, щоновини, щовибуху.

Підписка на