Струменить, парує і лікує

Людина, яка провела аналогію між співом жайворонка та дзюркотінням джерела, певно, була великим романтиком. Та, мабуть, і бізнесменом.

Політехнічний музей КПІ: що було, що буде

2018 рік був ювілейним для Державного політехнічного музею при КПІ ім.Ігоря Сікорського. Сьогодні він займає особливе місце в музейному просторі України, бо є одночасно і  університетським, і політехнічним музеєм.

Володимиру Олександровичу Москалюку – 80!

10  лютого 2019 р. виповнилося 80 років професору Володимиру Олександровичу Москалюку – відомому вченому з моделювання субмікронних та нанокомпонентів електронної техніки. Напрям його наукових досліджень – моделювання електронних надшвидкодіючих процесів та приладів.

Цифрові інструменти для наукових здобутків

Уже другий рік поспіль КПІ ім.Ігоря Сікорського, успішно пройшовши конкурсний відбір серед ЗВО та наукових установ МОН на передплату за кошти держбюджету доступу до міжнародних реферативних та наукометричних баз даних Scopus та Web of Science, надає можливість усім дослідникам університету здійсн

Анжеліка Чичиркоза: стипендія Президента України – виклик чи сходинка до успіху?

Бути успішним – один із пріоритетів сучасних молодих людей, які не шкодують зусиль, щоб обрати найкращий для себе шлях у житті. Вибір закладу вищої освіти часто стає не лише першим, але й визначальним рішенням, до якого наші юні сучасники ставляться цілком свідомо.

Мочіцукі в Українсько-Японському Центрі КПІ ім. Ігоря Сікорського

10 лютого, у холі НТБ ім. Г.І. Денисенка відбулося вже традиційне новорічне японське свято Мочіцукі. Головним організатором виступило Управління японської школи в Києві за підтримки Посольства Японії в Україні та Українсько-Японського Центру КПІ ім. Ігоря Сікорського.

Cемінар «Архітектурні рішення для мережі GEANT»

29 - 31 січня 2019 року представницька делегація пан’європейської науково-освітньої інтернет-мережі GEANT провела на базі КПІ ім.Ігоря Сікорського семінар для IT-фахівців країн-учасниць проекту EaPConnect на тему «Архітектурні рішення для мережі GEANT».