Спортивний клуб аеробіки "Талісман КПІ": на шляху до п'єдесталу

Стрімкий шлях спортивного клубу аеробіки "Талісман КПІ" регулюється навчальним процесом і прив'язаний до певних періодів студентського життя: у вересні все починається, трохи затихає на святкування Нового року і знову активно просувається від лютого до червня.

Створюють інтелектуальні композиційні матеріали

Указом Президента України авторському колективу з ІХФ – кандидатам технічних наук, доцентам О.А.Жученку (кафедра АХВ), І.І.Івіцькому (кафедра ХПСМ), В.С.Цапару (кафедра АХВ) та випускниці аспірантури кафедри ПСНК (ПБФ) Д.К.Івіцькій присуджено премію Президента України для молодих учених 2018 року.

Премія Президента України – науковцям з ФЕЛ

Наприкінці 2018 року десятьох молодих науковців Київської політехніки було удостоєно премії Президента України. Серед них і представники ФЕЛ – кандидати технічних наук, доценти кафедри промислової електроніки Євген Вербицький, Дмитро Миколаєць та Катерина Осипенко.

Тара з ІХФ не горить, не гниє, служить 30 років

Цьогоріч до фіналу конкурсу "Sikorsky Challenge-2018" у числі багатьох інших було відібрано розробку "Склобазальтопластикова тара для виготовлення упакувальних ємностей, призначених для виробів військового призначення".

Зображує емоції на папері

За підсумками конкурсу "Таланти КПІ 2018" кращими роботами в номінації "Живопис" серед студентів названо твори Анастасії Єжели (ВПІ, гр. СГ-82).

КПІ ім.Ігоря Сікорського посів перше місце серед українських університетів у рейтингу прозорості

Лабораторія Cybermetrics оприлюднила сьомий рейтинг прозорості університетів, підготовлений на основі даних цитованості провідних вчених. Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» зберіг перше місце серед українських вишів

Перший випуск українських фахівців з врегулювання конфліктів і медіації

15 січня в залі Адміністративної ради КПІ імені Ігоря Сікорського відбулася урочиста церемонія вручення дипломів магістрів першим випускникам, які навчалися на факультеті соціології та права за спеціалізацією «Врегулювання конфліктів і медіація».