Ю.І.Якименко: КПІ завжди відзначався фундаментальною підготовкою

Впровадження положень нового Закону України “Про вищу освіту” викликає чимало запитань у студентів та викладачів. Редакція “КП” звернулася до першого проректора НТУУ "КПІ" академіка Ю.І.Якименка з проханням роз'яснити, як відбувається впровадження положень закону в нашому університеті.

Історія нарисної геометрії на виставці в НТБ

У залі рідкісних і цінних видань НТБ НТУУ "КПІ" проходить виставка, присвячена нарисній геометрії. Тут представлено підручники, курси лекцій, збірники задач, альбоми з кресленнями, видані у другій половині ХІХ ст. – першій половині ХХ ст.

Утримання і розвиток матеріально-технічної бази НТУУ "КПІ". Зі звіту проректора з адміністративно-господарської роботи П.В.Ковальова про роботу в 2015 році і основних завданнях на 2016 рік

Головним завданням департаменту адміністративно-господарської роботи є утримання матеріально-технічної бази НТУУ "КПІ" в належному стані і подальший її розвиток.

Платформа для інноваційних сервісів

Фіналістом та переможцем Фестивалю "Sikorsky Challenge 2015" серед інших став проект "Кампус 2.0" – платформа для реалізації інноваційних сервісів на базі інтеграції новітніх апаратних засобів, програмних сервісів, цифрового мультимедіа-контенту з елементами доповненої реальності.

Нобелівський лауреат Деніель Шехтман прочитав в НТУУ «КПІ» лекцію (додано відео)

27 січня лауреат Нобелівської премії 2011 року професор Деніель Шехтман прочитав в НТУУ «КПІ» відкриту лекцію.

Зауважимо, що візит Деніеля Шехтмана у КПІ відбувся у День Ізраїлю і став можливим завдяки підтримці Посольства Ізраїлю в Україні та Ізраїльського культурного центру.