Діти співробітників КПІ на відпочинку в Польщі

Спільними зусиллями профспілкових організацій КПІ та Варшавської політехніки організовано літній відпочинок дітей співробітників у Польщі. Для більшості наших героїв така поїздка відбулась цього року вперше.

На засіданні Вченої ради: 05.09.2016

Основним питанням порядку денного були підсумки прийому студентів до університету у 2016 р. Доповідав перший проректор Ю.І.Якименко.

Українсько-німецьке співробітництво: перші результати реалізації програми підвищення кваліфікації фахівців з енергетичного менеджменту

Проект "Професіоналізація та стабілізація енергетичного менеджменту в Україні", що фінансується Міністерством закордонних справ Німеччини, передбачає програму підвищення кваліфікації фахівців з енергетичного менеджменту.

Зустріч керівництва університету з представниками студентського активу

­

6 вересня ректор НТУУ "КПІ ім. Ігоря Сікорського" Михайло Згуровський зустрівся з представниками студентського активу університету.

У зустрічі також взяли участь проректори, вчений секретар, директор студмістечка та голова профкому співробітників університету.

Прощальний візит Надзвичайного і Повноважного Посла Республіка Польща в Україні Генрика Літвіна

26 серпня НТУУ «КПІ» відвідав Надзвичайний і Повноважний Посол Республіка Польща в Україні Генрик Літвін. Це прощальний візит нинішнього очільника дипломатичного представництва Польщі в Україні до університету: закінчився термін його перебування в Україні, і 31 серпня після 5 років і 3 місяців роботи в нашій державі він покине Київ.