Джамала в КПІ

Кожен з нас радіє і пишається перемогою Джамали на конкурсі "Євробачення". Та не всі знають, що ця видатна і, водночас, ще дуже молода співачка неодноразово виступала з Народною академічною хоровою капелою НТУУ "КПІ" (художній керівник – Руслан Бондар).

Мережа "УРАН": втрати і здобутки

21 квітня 2016 року в НТУУ "КПІ" відбулися дев'яті Загальні збори Асоціації користувачів Української науково-освітньої телекомунікаційної мережі "УРАН", на яких були підбиті підсумки її діяльності за три минулих роки та намічені плани на найближче майбутнє.

Микола Сорока. Біографічна повість "Ще одна весна". V частина, закінчення

... Того дня запізніла осінь знімала перші вишиванки із садів і гаїв. Тихо-тихо опадало листя кленів і в інститутському парку. То тут, то там студенти згрібали його до куп і підпалювали. Стелилися дими по землі, й настоювалось повітря п'янкою зажурою.

Таланти КПІ – 2016

28 квітня у виставковій залі корпусу №7 відбулося закриття ІІ частини мистецького конкурсу "Таланти  КПІ", де були представлені фотографії та роботи з комп'ютерної графіки (близько 350 робіт, виконаних 55 учасниками).

На засіданні Вченої ради: 16.05.2016

Основним питанням порядку денного розглянули підсумки ХХІ туру комплексного моніторингу якості підготовки фахівців. Доповідала М.М.Перестюк – директор Інституту моніторингу якості освіти.

Relax'ни разом з КПІ!

Як всім уже відомо, 11 квітня 2016 року у 18 корпусі була офіційно відкрита Лаунж-зона "KPIrelax". Цей проект був створений командою "KPIrelax" за підтримки цілком відомих спонсорів "Lays" та "Pepsi". Так би мовити, руками студентів для самих студентів.

Підписання угоди про співробітництво між НТУУ «КПІ» та Державною адміністрацією Кувейту з питань прикладної освіти

18 травня 2016 р. в Кувейті відбулася церемонія підписання угоди про співробітництво між НТУУ «КПІ» та Державною адміністрацією Кувейту з питань прикладної освіти.